Misztikus.SRI LANKA.Utazás.
Misztikus.
SRI LANKA.
Utazás.
Van Élmény, amely csak egyszer adatik meg.

12 FELEJTHETETLEN NAP PROGRAMOKKAL ÉS TELJES ELLÁTÁSSAL

Misztikus Sri Lanka Utazás

12 napos misztikus körutazás Sri Lankán a Buddhizmus bölcsőjében, az ősi városok, fenséges buddhista templomok, sztupák, bó-fák, meditációs központok földjére, ősi buddhista szertartásokkal, beavatásokkal, szakrális helyekkel, turisták számára elérhetetlen programokkal, a szerzetesekkel közös mantrázásokkal, nagyon jó szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel az Indiai-óceán partján, Beruwela arany homokos strandján egy luxus resortban.

Mindezt egy helyi Buddhista vezető szerzetes és egy Buddhista tanító kíséretében…

Utazás időpontja: 2020.01.17-28.

All in One, azaz Minden Egyben:

Repülőjegyek, illetékek, teljes ellátás, étkezések között ásványvíz és friss gyümölcsök, templomok, meditációk, szertartások, tisztító gyakorlatok, transzferek, belépők, idegenvezetők, és élő beszélgetések, személyes tanácsok, tanítások
egy Buddhista vezető szerzetestől, és egy Buddhista tanítótól…

Nincsenek rejtett kiadások!
Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.
Csak minimális költőpénzre van szükséged.

KÉSZÜLJ ÉLETED NAGY UTAZÁSÁRA! NE MARADJ LE, TARTS VELÜNK TE IS JANUÁRBAN!

Videók és fotók

Ne maradj le, gyere velünk!

A Misztikus Sri Lanka Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.
Jelentkezz 2019. december 14-ig! Ne maradj le életed nagy utazásáról!

Különleges út

Egy helyi Buddhista vezető szerzetes kíséretében közelebbről is megismerkedünk az Indiai-óceán gyöngyszemével, Sri Lanka csodálatos és szinte érintetlen kultúrájával. Lélekemelő beszélgetések, közös meditációk és mantrázások a szerzetesekkel. Komoly belső munkán és tisztuláson megyünk keresztül, melyek végül feltöltenek minket erővel és energiával. Olyan helyekre is elviszünk, ahova turista nem látogatott még el. Megtapasztalhatod az igazi Buddhista hagyományt, az egzotikus és spirituális életjelenetek felüdülő élményét, mindezt a helyiek kedves, mosolygós, barátságos közegében.

Beszélgetések, áldások

Sri Lanka neve sugárzó, fénylő országot jelent. Ez sokat elárul arról, ami ott vár ránk. Beszélgetünk a helyi lakosokkal, a buddhista szerzetesekkel, megismerkedünk az autentikus buddhista hagyományokkal, szokásokkal, szertartásokkal. Együtt meditálunk egy nemzetközi buddhista központban a többi szerzetessel. Tanításokat kapunk, s közben a kérdéseinkre megkapjuk a válaszokat is. Testközelből tapasztaljuk meg a szakrális helyek különleges energiáit, a csodát és misztikumot egyszerre. Mindemellett a sziget természeti kincseit és különleges állatvilágát is közvetlen közelről ismerjük meg.

Pihenés

A testet, lelket, szellemet megérintő, felejthetetlen körút végén pedig 3 napos pihenés egy luxus resortban az Indiai-óceán partján. Itt lesz időnk elmélyíteni magunkban a megtapasztalt és megélt történéseket, élményeket, és az ezekből nyert energiákat meg tudjuk majd osztani otthon a szeretteinkkel, barátainkkal és munkatársainkkal is. Eddigi tapasztalatok alapján azt látjuk, hogy egyre több embernek változik meg a sorsa pozitív irányban, egyre több embernek sikerül letenni sok éves vagy évtizedes terheket az út végére. És a világ is jobb lesz egy kicsivel 🙂 A lágy óceáni szellő simogatása búcsúztat majd bennünket a csodálatos élményektől.
RÉSZLETES PROGRAM, MENETREND ÉS HELYSZÍNEK

Misztikus Sri Lanka Utazás

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne kiszakadni a mókuskerékből, az itthoni “mátrix”-ból, akinek hiányzik önmaga, aki szereti Sri Lankát, aki még nem volt Sri Lankán, aki volt már, csak nem velünk, aki szereti a Buddhizmust, vagy éppen meg szeretné ismerni testközelből, aki szereti megismerni mások kultúráját, aki szereti a spiritualitást, aki szeret utazni egy jó csapattal, akit hajt a tettvágy, hogy találkozzon önmagával, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani 🙂

Budapest, Dubai, Colombo

1. nap             január 17.

Utazás a világ egyik legjobb légitársaságával, az Emirates járatával Dubaiba, majd egy rövid pihenőt követően tovább utazunk Colomboba, Sri Lanka legnagyobb városába.

Az elhelyezés a megadott vagy a velük egy besorolású szállodákban történik. Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében. A programok változtatási jogát fenntartjuk!

Colombo

2. nap             január 18.

Érkezés Sri Lankára, ahol már vár ránk Buddhista vezető szerzetes barátunk és csapata. Mintegy 45 perces buszozás után megérkezünk Colombóba és egy helyi étteremben ebédelünk. Ebéd után elfoglaljuk a szobánkat, és egy közös mantrázást tartunk a hotel gyönyörű kertjében a szerzetessel.. A mantrázást követően szabad program Colombóban, mivel csak ezt az egy napot fogjuk ebben a városban tölteni, és van itt is látnivaló bőven. Este visszamegyünk a szállodába, majd vacsora után jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Mai mantrázás: Pirith mantra a szerzetessel közösen, aminek segítségével a tudaton keresztül eljutunk a szívünkhöz. Ennek eredményeként csökken a stressz és segít megérteni, hogy kik vagyunk valójában.

Cinnamon Lakeside Colombo https://www.cinnamonhotels.com/

Abhayagiri Vihara kolostor, Isumuruniya Vihara, Sri Maha Bodhi

3. nap             január 19..

Reggeli után egy hosszabb út vár ránk, egyenesen Arunadhapurába megyünk. Ebéd után ellátogatunk az Abhayagiri Vihara kolostorba. Ez a hely a nemzet egyik legszentebb buddhista zarándokhelye. Az Északi Kolostor székhelye volt és eredeti őrzője a Fog ereklyének, ami a legendák szerint konkrétan Buddha fogát jelenti. Innen elmegyük megnézni Isumuruniya-t, mely egy buddhista templom. Itt élt Pulastya, aki a hét nagy bölcs Rishi egyike. A helynek kb. 5000 éves története van. Ezután megnézzük az i.e. 288-ban ültetett Sri Maha Bodhi fügefát, melyet szentként tisztelnek. Állítólag azon Bódhi fa hajtása ez a fügefa, amely alatt Buddha megvilágosodott.

Szertartás Buddhához, virágokkal és védelmező mantrákkal. A mai szertartás segít megszabadulni bizonyos betegségektől, mint például a fejfájás és a hosszantartó pszichés problémáktól.

Dagaba Kiri Vihara, Lankathilaka templom – Buddha szobor

4. nap             január 20.

Reggel Polonnaruwába megyünk, ahol először egy ősi sztúpát, a Kiri Viharát nézzük meg. A Parakramabahu királynő építtette sztúpa eredeti neve “Rupavathi Stupa”, mely 900 éves és mindez idáig eredeti állapotában áll fenn. Ezután egy másik szakrális helyre, Lankathilaka templomhoz megyünk, melynek bejáratánál két hatalmas, téglából készült oszlop található. A legmagasabb 58 méter magas. Az épület téglából készült, a külső falak kifinomult tervekkel és faragványokkal vannak borítva. A Buddha-szobor szintén teljesen agyagtéglából készült és 12,5 méter magas. Az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította a helyet.
Este a királyi palotát és más, a palotához kapcsolódó helyet látogatunk meg.

Virágokkal és sétáló meditációval ajánljuk fel figyelmünket Buddhának, mely alatt védelmező mantrákat énekelünk. A mai szertartás védelmet nyújt nekünk és gyermekeinknek, segíti a tanulást, fejleszti a memóriát és hosszú életet biztosít.

Hotel Sudu Araliya Polonnaruwa https://www.hotelsuduaraliya.com/

Dambulla barlangtemplom, Matale Aluvihare templom

5. nap             január 21..

Reggeli után átköltözünk Dambullába, majd ebédünk elfogyasztása után elindulunk felfedezni a Dambulla barlangtemplomot. Az öt Viharából (Vihara: templom, kolostor) álló barlang komplexum látványos környezetben fekszik egy hatalmas sziklán, körülbelül 340 méterrel(!) a tengerszint felett. A barlang fő szobra Buddha életnagyságú képe. A mennyezetet és a falakat színes falfestmények borítják, amelyek követik a szikla természetes redőit, ábrázolva a buddhizmus és Srí Lanka történetét. Innen átmegyünk az Aluvihare településen található kőtemplomba. Ez az a történelmi hely, ahol a Páli Kánont először írták le szövegesen pálmalevelekre. A Páli Kánon a legteljesebben fennmaradt korai buddhista kánon.

A mai Buddha szertartás a valódi boldog élet elérését segíti, megóv a negatív történésektől az életünkben, mely által az élet nagylelkű lesz hozzánk.

Royal Classic Resort Kandy https://www.royalclassicresort.com/

Sri Subodharama Nemzetközi Buddhista Központ

6. nap             január 22..

A mai és a holnapi nap teljesen a buddhizmusé. Reggeli után elvonulunk a Sri Subodharama Nemzetközi Buddhista Központba. A délelőtti programban megtanuljuk és alkalmazzuk a sétáló és az ülő meditációt. A közös ebéd után kérdéseket tehetünk fel a szerzeteseknek a buddhizmussal és a buddhista gyakorlatokkal kapcsolatban. A meditációk között délután és este is közös teázásokon veszünk részt. Az estét a szuper szállodánkban töltjük majd, így lesz egy igen erős megtapasztalás a két végletről.

A mai gyakorlatok segítik megtapasztalni a tudatos énünket, az önvalónkat, továbbá erősítik a tudatos jelenlétet.

Royal Classic Resort Kandy https://www.royalclassicresort.com/

Sri Subodharama Nemzetközi Buddhista Központ

7. nap             január 23.

Reggeli után folytatjuk a tanításokban való elmélyülést. Tovább gyakoroljuk az előző nap megtanult sétáló és ülő meditációt, hogy sikeresen tudjuk alkalmazni a mindennapokban is. A délután folyamán a még felmerülő kérdésekre kapunk válaszokat. A meditációk és tanítások elmélyítése után visszatérünk a való világba, hogy a tanultakat átültessük az életünkbe.

A mai gyakorlatok segítik megtapasztalni a tudatos énünket, az önvalónkat, továbbá erősítik a tudatos jelenlétet.

Royal Classic Resort Kandy https://www.royalclassicresort.com/

Szent Fog ereklye temploma, Pinnawala

8. nap             január 24.

Reggeli után utunk Kandy városába vezet, a Sri Dalada Maligawa, avagy a Szent Fog ereklye templomába. Itt helyezték el Buddha fogrelikviáját. A szerzetesek szerdánként jelképesen megmosdatják az ereklyét illatosított vízben és virágokban. Erről a szentelt vízről úgy tartják, hogy gyógyító ereje van és szertartások végén a jelenlévők között szét szokták osztani. Ezen a helyen, a belső körben, közösen fogunk mantrázni a szerzetesekkel.
Következő állomásunk a Pinnawala Elefánt árvaház, amelynek különlegessége, hogy az elefántok szabadon mozoghatnak a látogatók között, ez is egy életre szóló élménnyel gazdagít minket. Ráadásul együtt megyünk le inni a folyóhoz az elefánt csordával!
Az estét már az óceán parton található luxus resortunkban töltjük.

Ez a legerősebb spirituális hely egész Sri Lankán. A szertartás alatt lótusz virággal a kezünkben fogalmazzuk meg, erősítjük fel a jó kívánságainkat és kéréseinket, és írjuk be azokat az Akashába. A mai szertartás középpontjában a család áll.

Beruwala óceánpart, hajóút a Madu folyón

9. nap             január 25.

A következő három nap az önfeledt pihenésről, fürdőzésről, napozásról szól majd az óceánparton, de délelőttre betettünk még valami érdekességet… Egy különleges kirándulásra megyünk. A Madu folyón fogunk csónakázni a mangrove erdőkben. A folyó egy egyedülálló természeti csoda, hiszen a sós tengervíz és a folyó édes vize keveredik, ennek következtében a folyópart flórája és faunája egyedi képet alkot. A folyón található egy Buddhista kolostor is, egy kis szigeten, ahol már várnak minket a szerzetesek egy ősi szertartásra!

Egy másik erőteljes mantrázás és szertartás vár ránk a kis szigeten lévő kolostorban, együtt a szertesekkel, melynek eredménye, hogy csökkenti vagy megszünteti a stresszes gondolatokat, a stresszes párkapcsolatokat, segít csökkenteni a vérnyomás problémákat és daganatos betegségeket és elősegíti a hosszú és békés életet.

Beruwala óceánpart

10. nap             január 26.

Ezeken a napokon szabad program a beach resortban, ahol elmélyíthetjük az út során szerzett élményeinket, élvezhetjük a napsütést és az óceánt, a pálmafákat és egymás társaságát. A tapasztalatunk az, hogy ezen a két napon helyére kerülnek a dolgok, egy másik szemüvegen keresztül látjuk majd a világot és önmagunkat, más emberként érkezünk haza. Ezt a megnövekedett energiaszintet otthon meg tudjuk osztani a családdal, a barátok között és a munkahelyen egyaránt. És egy kicsit jobb lesz a világ…

Ezeken a napokon a saját szertartásaink eredményeit élvezhetjük.

Beruwala óceánpart

11. nap             január 27.

Ebéd a resortban, és csak kora délután hagyjuk el a resortot, búcsúzóul egy közös mantrázással az óceán parton. A reptérre vezető úton egy rendkívüli meglepetés vár ránk! A részleteket csak az tudja meg, aki velünk tart 🙂 A meglepetéseknek és a közel két hetes programnak köszönhetően frissen, kipihenten, erővel és energiával feltöltekezve, megerősödve tudunk nekivágni a haza útnak.

Ez is a meglepetés része 🙂

Hazautazás a Colombo-Dubai-Budapest útvonalon

12. nap             január 28.

A kora hajnali órákban indulunk el Colomboból Dubaiba. Itt rövid várakozás után repülünk tovább Magyarországra az 5 csillagos Emirates menetrend szerinti járatával. Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

NÉZD MEG VELÜNK A PÁRATLAN SZÉPSÉGŰ SRI LANKÁT!

Járd be velünk Te is ezeket a csodálatos helyeket! Jelentkezz 2019. December 14-ig!
A Misztikus Sri Lanka Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.

Mindaz amire vágysz

Akik már átélték
“Fantasztikus volt a szervezés, csodás látnivalók, jó csapat. Kellemes élmény, mely minden nap eszembe jut. Örülök, hogy nem hagytam ki! Máskor is megyek!”
K. Melinda

“Engem az utazás spirituális oldala érdekelt. Kíváncsian vártam, hogy lehet a luxust és az ősi hagyományokat összeegyeztetni, de a vezetők ezt is profi módon szervezték meg. Felejthetetlen élmény volt, mely még most, hónapokkal később is érezteti a hatását.”
Gné Rozika

“Kicsit féltem a hosszú repülő úttól, de olyan jó csapat jött össze, hogy a beszélgetések miatt észre se lehetett venni. A spiri programok nagyon tetszettek, azóta is meditálok. Tamás nagyon figyelmes, fantasztikus vezető, máskor is szívesen megyek vele.”
C. Szabina

“Szuper kirándulás volt, fantasztikus ételek, gyönyörű tájak, ősrégi helyek, csoda egy csapat, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot és a szervezés elsőosztályú! Csak ajánlani tudom!”
N. Sándor

“Én azért jelentkeztem erre az útra, mert a feleségemet érdekelték a spirituális programok. Mivel én csak kísérő voltam, először inkább, mint külső szemlélő voltam jelen. Aztán azt vettem észre, egyre jobban élvezem az egészet. Már vártam, mi lesz a következő állomás és ott mit fogunk csinálni. Közben meg luxus körülmények között pihentünk a világ egyik legcsodálatosabb helyén.”
B. László

Alapítók

Az álmaidon dolgozunk

Sri Lankán és Magyarországon elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindent
megtegyünk a Te maradandó, felejthetetlen utazásod érdekében.

Bhanthe

Buddhista főszerzetes, a csoport helyi vezetője

“Az élet nevet rajtad, amikor boldogtalan vagy. Az élet mosolyog rád, amikor boldog vagy. De az élet tiszteleg előtted, amikor másokat teszel boldoggá.”

Jászberényi Tamás

Az utazás megálmodója, vezetője

Az utazást, mint belső és mint fizikai élményt, és mindezek fontosságát szeretném átadni mindenkinek, aki a velünk tart. Csakúgy, mint a tudatos jelenlét megtapasztalását és annak a hétköznapokba történő integrálását.

Máté Anita

a Jetwing Travel Sri Lanka specialistája

A Jetwing Travel, mint Magyarország Sri Lanka specialistája a biztosíték arra, hogy utasaink a maximális elégedettség mellett tökéletes biztonságban érezzék magukat. Az általunk szervezett utakon teljes garanciát vállalunk külföldi partnereink szolgáltatásaiért.
Elviszünk téged is, tarts velünk!

A Misztikus Sri Lanka Körutat neked állítottuk össze, hiszen azért vagy itt, mert
érdekel Sri Lanka. Jelentkezz 2019. December 14-ig! Ha érzed a belső hívást, akkor elviszünk téged is.

Ismerj meg bennünket!
Múlt, jelen, jövő
Több mint 10 év szoros kapcsolat a keleti kultúrákkal, spirituális kutatás, önismereti munka,
évezredeken át tartó Buddhista hagyomány, valamint több mint 10 év utazásszervezési
tapasztalatát egyesítettük, hogy ez az út megvalósulhasson.

Küldetés & Vízió

A saját álmaink után szeretnénk megvalósítani mások álmát is. Írások, filmek, elbeszélések helyett teljes valójában mutatjuk meg az egzotikus Sri Lanka misztikus arcát. Az ott rejlő titkokat, csodákat és az utcán heverő tanításokat egyaránt.

Mindezt azért, hogy a Sri Lankán felhalmozott belső erőt és energiát hazaérkezve be tudjuk építeni a saját, mindennapi életünkbe, hogy sikeresebben, boldogabban, egészségesebben éljünk. S hogy ezt az egészet meg tudjuk osztani másokkal is…

Csatlakozz a csoporthoz

Tedd meg az első lépést
életed nagy útján

A Misztikus Sri Lanka Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged
csatlakozni. Jelentkezz 2019. December 14-ig!
Ne maradj le életed nagy lehetőségéről!

MOST 30% kedvezménnyel 1.077.000 Ft helyett csak:
755.000 Ft/fő november 22-ig történő befizetés esetén.

10% kedvezménnyel 1.077.000 Ft helyett csak:
966.000 Ft/fő december 14-ig történő befizetés esetén.

Az ár tartalmazza: a teljes ellátást, az ásványvizet, a napi kétszeri gyümölcsöt, a repülőjegyeket, a reptéri illetékeket, továbbá a meghirdetett programok és szertartások díjait, az sri lankai vízumot és a teljes körű ügyintézést. Minden egyben!

Igény esetén a sztornó + BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás ügyintézését is vállaljuk, melynek díja:
20% önrésszel 20.000 Ft, önerő nélkül 30.000 Ft.

Nincsenek rejtett kiadások!
Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

Az utazáshoz sri lankai vízumra van szükség melynek feltétele a hazaérkezéstől számított hat hónapnál hosszabb érvényességű útlevél. A feltüntetett árakat 305 HUF / 1 USD árfolyamig és min. 20 fő jelentkezése esetén garantáljuk. Ezektől eltérő esetekben az árak emelkednek!

A helyedet az alábbi módon biztosíthatod:
1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Válaszd ki, hogy “foglalás megerősítés”!
3. Küldd el a foglalásod megerősítését az “ÜZENET ELKÜLDÉSE” gombbal!
4. Kollégánk hamarosan felhív, hogy minden kérdésedre választ adjon.
5. ​A foglalásodat 50% előleg befizetésével tudod véglegesíteni.

Erősítsd meg foglalásodat vagy írj nekünk!

Elérhetőségeink

Jetwing Hungary Kft.

7400 Kaposvár, Fő u. 53.
Engedélyszám: U-000387

Utazással kapcsolatos információk:
anita@jetwing.hu

Misztikus információk:
+36 30 99 33 166

Ahol már beszéltek rólunk
Média megjelenések

Daily Thanthi újság

Thanti TV

Dinamalar újság

Kalaikkathir újság

Dinakaran újság

Akikkel megvalósul az álom
Partnereink

MISZTIKUS.SRILANKA.UTAZÁS.

12 napos misztikus körutazás Sri Lankán a Buddhizmus bölcsőjében, az ősi városok, fenséges buddhista templomok, sztupák, bó-fák, meditációs központok földjére, ősi buddhista szertartásokkal, beavatásokkal, szakrális helyekkel, turisták számára elérhetetlen programokkal, a szerzetesekkel közös mantrázásokkal, nagyon jó szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel az Indiai-óceán partján, Beruwela arany homokos strandján egy luxus resortban.

© 2019 misztikussrilanka.hu